Om os

Om Krudtlageret kolding

Vores ansatte

Hvorfor os

1.Mere end 20 års erfaring Krudtlageret Kolding, ligger inde med mere end 20 års erfaring i branchen, Vi har Fyrværkeruddannelsen fra Sikkerhedsstyrelsen, vi kan derfor også sætte prikken over i'et til din fest med et Festfyrværkeri.
Igennem en lang rejse har Krudtlageret fundet landets mest erfarne leverandører hvilket sikre dig et sikkert og smukt nytår. Vi sammensætter fabrikkens mest powerfuldt produkter og giver et finish der sikre at dine børn får et lige så sikkert og sjovt nytår som de voksne. Det vigtige for os er at vore kunder går hjem med et produkt der lever op til jeres forventninger og det sikrer vi med brandet First Class, -batterier og sortimenter i en kaliber der er uhørt flot, Krudtlageret Kolding tager ofte til Kina for at sikre at produkterne lever op til vores forventninger.

2. Danmarks flotteste og mest miljøvenlige fyrværkeri. Vi forhandler fyrværkeri fra First Class Fireworks, det sikre dig et højt kvalitetsniveau til billige penge, vores produkter lever op til den højeste kvalitet og du finder aldrig et ensartet produkt.