Om First Class Fireworks.

Vores effekter er kendetegnet for den ultimative kvalitet fra First Class Fireworks.  Her er både kvaliteten i effekterne og renheden i kemikalierne. Her bliver ikke gået på kompromis, der er kun et krav der gælder - og det er kvalitet!

Opbygningen er en historie for sig. Her bruges effekter hvor det enkelte skud består af både 2 og 3 lag. For tilskueren betyder det en enorm variation af det samlede billede, hvor effekterne pludselig skifter både farve og dimension. Både rørtykkelse og retning er nøje konstrueret, således at effekternes farver passer minutiøst sammen. Det er kendetegnende for First Class, at himlen altid er dækket af varianter af guld som rammen og baggrunden for de mange specialeffekter.

Teknisk set, er kemikaliernes renhed og finhedsgrad af stor betydning for fyrværkeriet. Jo finere det er, jo større procentdel antændes og bliver afbrændt.
Man kan således opleve, at batterier med større krudtindhold, eller Nem-vægt, opleves betydeligt svagere end kvalitetsprodukter. Årsagen er, at kun 30-50 % faktisk antændes i luften.

Fyrværkeri i topkvalitet har en forbrændingsgrad på næsten 100. Hos First Class udvikler vi hele tiden nye varianter og ønsker med vores produkter, at levere det flotteste og mest avancerede fyrværkeri på det danske marked.
Vi synes selv det er lykkedes ganske godt.

Det er dyrt at lave det bedste, men der skal være plads til den ultimative fyrværkerikunst -også i Danmark.